Eurotech Vacuum Benelux

Onze samenwerking

Vacu├╝mtechniek

Vacuümtechniek wordt in veel productieprocessen toegepast om iets op te tillen,
vast te houden of te verplaatsen.
euroTECH vacuum BENELUX is een technisch ervaren en innovatief bedrijf, dat samenwerkt met het Duitse euroTECH Vertriebs GmbH, specialist in vacuüm technologie. Wij verkopen niet enkel vacuümcomponenten maar staan u bij met raad en daad.
euroTECH vacuum BENELUX is de officiële dealer voor de BENELUX.

Met onze enorme schat aan ervaring en knowhow bieden we geïntegreerde, betrouwbare en betaalbare handling– en automatiseringsoplossingen.

Alles van één leverancier.

Voor iedere toepassing biedt euroTECH vacuum BENELUX een individuele oplossing op het gebied van vacuümtechniek.  Wij ontwikkelen vacuümsystemen en -componenten voor de automatisering en toepassingen in de hout-, staal-, steen-, glas- en kunststofindustrie.

Het gebruik van het euroTECH modulair systeem zorgt voor een flexibele aanpassing van producten naar uw eisen en maakt een snelle en voordelige vervanging van onderdelen mogelijk.

We handle with AIR geldt bij euroTECH vacuum BENELUX zelfs daar waar anderen liever gebruik maken van conventionele, mechanische handling oplossingen.
We handle with CARE is een prestatie belofte. Onze vacuümtechniek behandelt uw producten met de grootst mogelijke zorg en laat geen blijvende sporen na.

 

Test foto 2