Eurotech Vacuum Benelux

Welkom bij euroTECH

Wij zijn gespecialiseerd in vacuüm hefoplossingen voor verschillende industrieën. Met een schat aan ervaring en knowhow tillen we elk productieproces naar een hoger niveau. Hier geniet u van veilige, efficiënte en betaalbare oplossingen voor al uw handlingsactiviteiten. Van ontwerp tot installatie en onderhoud. Wij staan voor een doortastende persoonlijke aanpak en denken graag met u mee. Voor elk probleem bieden we een flexibele oplossing op maat.

Troeven

Maatwerk

Maatwerk

Wij leveren individuele en geïntegreerde oplossingen voor complexe vraagstukken.

Topservice

Topservice

Ook in onze dienstverlening is kwaliteit de rode draad. U geniet van een stipte service en een persoonlijke aanpak. We staan u bij in elke stap van het proces en behandelen uw producten met de grootst mogelijke zorg.

Dienst na verkoop

Dienst na verkoop

Wij garanderen een snelle en correcte opvolging van herstellingen en onderhoud. U mag altijd op ons rekenen. En omdat alles continu evolueert, denken we ook op lange termijn met u mee.

Workflow

Analyse

Analyse

Na een grondige analyse zoeken we samen naar efficiënte oplossingen, om uw productieprocessen optimaal te laten renderen.

Oplossing

Oplossing

Dankzij onze geïntegreerde aanpak en uitgebreide kennis, geniet u van innovatieve en betaalbare langetermijnoplossingen.

Productie en installatie

Productie en installatie

Wij produceren alle onderdelen zelf en installeren uw vacuümsystemen met veel respect voor uw materialen.

Referenties

Bekijk hier onze realisaties.

Haeck-Busschaert - Wingene

Haeck-Busschaert - Wingene

Schrijnwerkbedrijf Haeck-Busschaert excelleert in verschillende vakgebieden. Van houten deuren, tot trappen, kasten, vloeren, wanden en plafonds. Ze bieden kwaliteit in elk facet van hun dienstverlening. Van het materiaal, tot de afwerking en de service.

Meer info
Scheldebouw - Middelburg - Heerlen

Scheldebouw - Middelburg - Heerlen

Bouwbedrijf Scheldebouw is een internationale speler op het gebied van duurzame gevelbouw. Ze ontwerpen, produceren en monteren innovatieve gevels met veel aandacht voor duurzaamheid.

Meer info
Trappen Popelier - Lichtervelde

Trappen Popelier - Lichtervelde

Al drie generaties lang levert familiebedrijf Trappen Popelier ambachtelijk vakmanschap van de bovenste plank. Ze zijn gespecialiseerd in trappen, binnendeuren en schrijnwerk. Kwaliteit is hun beste product.

Meer info
Heeft u een vraag over onze vacuümtechnieken?

Heeft u een vraag over onze vacuümtechnieken?