Eurotech Vacuum Benelux

Haeck-Busschaert - Wingene

Hefsysteem - Tillen van houten platen

 

Schrijnwerkbedrijf Haeck-Busschaert excelleert in verschillende vakgebieden. Van houten deuren, tot trappen, kasten, vloeren, wanden en plafonds. Ze bieden kwaliteit in elk facet van hun dienstverlening. Van het materiaal, tot de afwerking en de service. Ze benaderen élk project met oog voor detail en staan garant voor een stijlvol en verfijnd eindresultaat. Zowel particulieren als professionelen kunnen er terecht.

In hun atelier ondergaan de stukken verschillende behandelingen. Om de platen veilig te verplaatsen, moesten ze elke keer verschillende mensen inschakelen. Telkens met het risico op schade en lichamelijke blessures. Wij installeerden een hoogtechnologisch hefsysteem, waarmee ze alle handelingen nu vlot en veilig kunnen uitvoeren.

Een flinke uitdaging, want we moesten onder de afzuigbuizen blijven en de kraan tegelijkertijd zo hoog mogelijk laten stijgen. Daarom kozen we onder andere voor een flexibele slangheffer, met een gebokte wandzwenkkraan. Daarnaast installeerden we ook een slangheffer met een kolomzwenkkraan. Beide toestellen zijn van een snellosventiel voorzien, om de platen sneller van de zuignappen te lossen. Daardoor werken ze niet alleen veiliger, maar ook sneller en efficiënter.

Website: www.haeck-busschaert.be

Gebruikte producten


Delen op Linkedin

Analyse

Analyse

De klant had nood aan diverse heftoestellen en wendbare zwenkkranen om sneller, vlotter en veiliger te werken.

Oplossing

Oplossing

De machineoperator werkt nu veiliger, krijgt meer gedaan en bedient de machine in alle vertrouwen, met minder risico op productschade.

Productie en installatie

Productie en installatie

ET-LIFT slangheffer met kolomzwenkkraan, ET-LIFT slangheffer met gebokte wandzwenkkraan, zuignappen en een snellosventiel.

Haeck-Busschaert - Wingene
Heeft u een vraag over onze vacuümtechnieken?

Heeft u een vraag over onze vacuümtechnieken?