Eurotech Vacuum Benelux

Atelier Schrauwen - Wuustwezel

Vacuüm hefoplossing op maat


Bij Atelier Schrauwen maakt ambacht deel uit van het DNA. Al zes generaties lang creëren ze ramen en voordeuren, met de charme van vroeger en het comfort van vandaag. Liefde en passie zijn hun grootste drijfveer. Hun producten zijn een toonbeeld van vakmanschap. Ze combineren er diverse ambachtelijke disciplines – van schrijnwerk tot smeedkunst, glaswerk en beeldhouwen – waardoor ze keer op keer unieke stukken afleveren.

Om hun zware deuren (die tot wel 200 kilo wegen) in verschillende richtingen te plaatsen, hadden ze nood aan een doordachte totaaloplossing. Doel? De stukken horizontaal op de schuurmachine leggen, rechtop zetten om de scharnieren te bevestigen en in landscape leggen in een uitschuifbare lade, om ze veilig te transporteren. Omdat hun deuren dikwijls glas bevatten, moest er rekening gehouden worden met de min breedte van de stijlen als aanzuigoppervlakte.

Hiervoor creëerden we een hoogtechnologisch heftoestel, met aangepaste vacuümzuigers. Het systeem werd eerst uitvoerig getest in ons atelier, vooraleer we het bij de klant installeerden. Zo lieten we niks aan het toeval over. Dankzij hun nieuwe vacuüm hefinstallatie hebben ze nu slechts één persoon nodig voor hetzelfde werk. Mét minder risico op kwetsuren en een kleinere foutenmarge.

Website: www.atelierschrauwen.be

Gebruikte producten


Delen op Linkedin

Analyse

Analyse

Een complete oplossing om zware deuren in verschillende posities te plaatsen en geschikte zuigers om de deuren niet te beschadigen.

Oplossing

Oplossing

eT-Hover-allround met verschillende vacuüm zuignappen, die onderdelen zowel horizontaal als verticaal kunnen verplaatsen.

Productie en installatie

Productie en installatie

eT-Hover-allround die tot 90° zwenkt en tot 360° om zijn as draait, met smalle ovale zuignappen.

Atelier Schrauwen - Wuustwezel
Heeft u een vraag over onze vacuümtechnieken?

Heeft u een vraag over onze vacuümtechnieken?