Eurotech Vacuum Benelux

Skilpod - Geel

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen, zonder compromissen te hoeven sluiten op vlak van kwaliteit en duurzaamheid.

Skilpod bouwt prefab modulaire woningen die vooraf tot in de puntjes worden afgewerkt. Geen tiny houses of tijdelijke woningen, maar een echt, volwaardig thuis.

 

Aanvankelijk had Skilpod meerdere mensen nodig om panelen te transporteren naar de zaag- & montagetafel. Dit met mogelijk risico op blessures & materiaalschade .

Een 6-tal jaar geleden startte onze samenwerking met de aankoop van hun eerste heftoestel. Sindsdien worden platen op een veilige en ergonomisch verantwoorde manier getransporteerd.

 

Skilpod is een snelgroeiende firma. Om hun klanten een korte doorlooptijd te garanderen leverden we onlangs hun 3e heftoestel.

Evenals z’n voorgangers moest dit toestel grote panelen van verschillende materialen (spaanplaat, gipskarton…) kunnen transporteren naar de zaagmachine of montagetafel.

 

Website: Skilpod | uncompromised living | modulair prefab bouwen

Gebruikte producten


Delen op Linkedin

Analyse

Analyse

Grote & dichte of licht luchtdoorlatende panelen met een gewicht tot 500 kg. Veilig en ergonomisch heffen naar de zaagmachine of montagetafel.

Oplossing

Oplossing

Vacuüm heftoestel met 6 (afzonderlijk afsluitbare) zuignappen om de platen veilig te transporteren en het werk te verlichten. Knikbare arm met ergonomisch gevormde bedieningshendel die per persoon in de hoogte kan ingesteld worden.

Productie en installatie

Productie en installatie

Vacuüm heftoestel met een laadvermogen tot 500 kg. Werd bevestigd aan een aanwezig kraansysteem.

Heeft u een vraag over onze vacuümtechnieken?

Heeft u een vraag over onze vacuümtechnieken?